Vi er 15 medarbejdere på klinikken: 4 tandlæger, 1 kæbekirurg, 2 tandplejere, 7 klinikassistenter og 1 klinikassistentelev.

Tandklinikken ligger i Sundhedshuset på Ringgade 168 og fylder hele 1. sal. Vi har med vores 360m2 god plads til både patienter og personale. Der er 8 behandlingsrum, stor reception og venteværelse, digital journalisering på hver enkelt klinik og digital røntgen.

Det er let at komme til Sundhedshuset med bus nr. 4, og vi har fri parkering lige ved døren med indkørsel fra Vølundsgade. Der er elevator og ramper og let adgang for gangbesværede.

Vi har siden 2008 haft klinik i her Sundhedshuset sammen med læger og fysioterapeuter. Før den tid lå klinikken i Holger Drachmanns Gade, og de fleste af medarbejderne har været med, siden vi havde klinik der.

Klik for et større billede


Mette Spile, tandlæge, Birgitte Uebel tandlæge, Lene Vestergaard tandlæge, Mette Wedell-Wedellsborg tandlæge, Mette Marcussen specialtandlæge i kirurgi, Anette Lind tandplejer, Mehran Alizadeh tandplejer, Kaja Jacobsen klinikassistent, Lena Gydesen klinikassistent, Charlotte Andersen klinikassistent, Gitte Eggen klinikassistent, Gitte Fritz klinikassistent, Mette Johansen klinikassistent, Lis Dybsø profylakseassistent, Yeter Savran klinikassistentelev